Poniedziałek
Zupa ogórkowa (seler) z podduszonym na maśle (z mleka) ogórkiem ze śmietaną (z mleka) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, makaron (z mąki pszennej) z indykiem i szpinakiem z dodatkiem pomidorów suszonych i śmietanki (z mleka), kompot wieloowocowy, jabłko.
Wtorek
Zacierkowa (seler, mąka pszenna, jaja) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, pulpet wieprzowy (z mąki pszennej, jaj) w sosie pomidorowym(z mleka), kasza gryczana, mizeria ze śmietaną (z mleka), kompot owocowy.
Środa
Pomidorowa (seler) z makaronem (z mąki pszennej) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, paluszki rybne (z mintaja) w złocistej panierce (mąka pszenna, jaja), ziemniaki gotowane, surówka z młodej kapusty z koperkiem oraz dodatkiem oliwy z oliwek, kompot wieloowocowy.
Czwartek
Krupnik ryżowy (seler) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, kotlet schabowy obtoczony w panierce (z mąki pszennej i jaj), ziemniaki, fasolka szparagowa, gotowana na parze polana roztopionym masełkiem (z mleka) i bułką tartą (z mąki pszennej), jogurt owocowy.
Piątek
Barszcz ukraiński (seler) kapustą białą, fasolką i z ziemniakami z dodatkiem śmietany (z mleka) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, makaron (z mąki pszennej) z serem białym i śmietaną (z mleka), mus z truskawek, kompot owocowy .
Poniedziałek
Kapuśniak (seler) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, pierogi z mięsem (mąka pszenna, jaja) z zasmażoną cebulką, sałata lodowa z pomidorami i sosem jogurtowo-czosnkowym (z mleka), kompot wieloowocowy.
Wtorek
Zupa krem z zielonego groszku (seler) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki zabielona śmietanką (z mleka) naleśniki z serem białym ze śmietaną (z mleka), banan, kompot owocowy.
Środa
Zupa pomidorowa (seler) z ryżem na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, ryba smażona
(z miruny) w złocistej panierce (z mąki pszennej i jaj), ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkiem, kompot, jabłko.
Czwartek
Pieczarkowa (seler) z podsmażaną na masełku (z mleka) pieczarką z makaronem (z mąki pszennej) i dodatkiem śmietany (z mleka) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, kurczak pieczony, ziemniaki, sałata kalafior gotowany polany masełkiem (z mleka) z dodatkiem bułki tartej (z mąki pszennej), sok pomarańczowy 100%.
Piątek
Zupa fasolowa (seler) na bulionie warzywnym z dodatkiem przesmażonej cebulki, ryż gotowany na sypko twarożkiem i śmietaną (z mleka), plasterki brzoskwini, kompot wieloowocowy.