Poniedziałek
Zupa (seler) zacierkowa (mąka pszenna jaja) z ziemniakami na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, filet z piersi w sosie (mąka pszenna) curry ze śmietaną (z mleka), ryż, sałatka z ogórka kiszonego i pomidora z dodatkiem cebuli i oliwy z oliwek, kompot wieloowocowy, gruszka.
Wtorek
Pieczarkowa (seler) zpodsmażaną na masełku (z mleka) pieczarką z makaronem (z mąki pszennej) i dodatkiem śmietany (z mleka) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, kotlet mielony (z mąki pszennej, jaj), ziemniaki gotowane, marchewka z masłem (z mleka), sok jabłkowy 100%.
Środa
ryba smażona obtaczana w panierce (miruna, mąka pszenna, jaja), ziemniaki gotowane, surówka z kapusty kiszonej
z marchewką i jabłkiem oraz dodatkiem oliwy z oliwek, kompot wieloowocowy, jabłko grójeckie.
Czwartek
Krupnik z kaszy jęczmiennej (seler) z ziemniakami na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, bitka schabowa w sosie (mąka pszenna) z dodatkiem podsmażonej cebulki, kopytka (z mąki pszennej, jajko), sałata lodowa z sosem miodowo-musztardowymi prażonymi pestkami słonecznika, kompot wieloowocowy.
Piątek
Barszcz ukraiński (seler) kapustą białą, fasolką i z ziemniakami z dodatkiem śmietany (z mleka) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, makaron świderki (z mąki pszennej) z serem białym i śmietaną
(z mleka), musem truskawki, kompot wieloowocowy.
Poniedziałek
Zupa ogórkowa (seler) z podduszonym na maśle (z mleka) ogórkiem ze śmietaną (z mleka) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, pierś z indyka w sosie bazyliowym zagęszczony śmietanką (z mleka), ryż biały gotowany na sypko z dodatkiem masła (z mleka), sałatka z pomidorów i cebuli, galaretka owocowa do picia, banan.
Wtorek
Krem z dyni (seler) na bulionie warzywnym z pestkami z dyni,zabielona śmietanką (z mleka), udko z kurczaka pieczone , ziemniaki purée, fasolka szparagowa gotowana na parze polane roztopionym masełkiem (z mleka), sok pomarańczowy 100%.
Środa
Zupa pomidorowa (seler) z makaronem (z mąki pszennej) i dodatkiem śmietany (z mleka) na bulionie warzywnym ze świeżo siekaną natką pietruszki, paluszki rybne (z mintaja) w złocistej panierce (z mąki pszennej i jaj) surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem marchewki, jabłka i majonezu (gorczyca, żółtko jaj), herbata owocowa, mandarynka.