Poniedziałek
Zupa z zielonego groszku (seler) z ziemniakami, spaghetti ( z mąki pszennej) z mięsem i sosem bolońskim, kompot, jabłko.
Wtorek
Zacierkowa ( seler, mąka pszenna) z ziemniakami, schab w sosie własnym, kasza jęczmienna( jęczmień), bukiet warzyw, kompot.
Środa
Krupnik z ziemniakami ( seler), makaron tagliatelle ( z mąki pszennej) ze szpinakiem, indykiem i suszonymi pomidorami, kompot.
Czwartek
Kapuśniak z ziemniakami (seler), kurczak w sosie słodko – kwaśnym, ryż, kompot, mandarynka.
Piątek
Zupa pomidorowa (seler)ze śmietaną (z mleka) i makaronem ( z mąki pszennej), ryba smażona w panierce (filet z miruny ,mąka pszenna ,jaja) ,ziemniaki, surówka z białej kapusty, kompot.
Smacznego !!!